Höösipumppu

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kauhistuneita paskahousuja

TAPPAJAOMENAT. Joensuussa koettiin tänä syksynä kauhun hetkiä kun päiväkotiin oli päätyä täysin sopimattomia ja kiellettyjä elintarvikkeita: omenoita. Päiväkotilapsen äiti oli vienyt omenoita päiväkotiin mutta niiden vastaanottaminen olikin kielletty. Niistä tulee vittu myyräkuume. Hehehe.

Kun kuvittelen tilanteen, jossa joku päiväkodin täti sössöttäisi suu vaahdossa minulle jostakin vitun myyräkuumeesta tarjoessani omenoita, nauraisin varmaankin niin kovaa että tulisi paskatkin housuun. Näen mielessäni sen kauhistuneen elämäänsä katkeroituneen lyllerön sepostamassa tätä juttua naama totisena. Suora vitun myyräkuume ja ruttokuolema. Mätää, viruksia, paiseita ja halvauksia saatana!

Myyräkuume on siis niinkin yleinen ja tappava tauti että keskimäärin 0,018% suomalaisista saa sen vuosittain. Ainiin ja se paranee itsestään. On siis kiellettävä lapsilta omenat. Tällaisella meiningillä lapsistakin kasvaa pelkkiä kauhusta jäykistyneitä paskahousuja.

Jos esimerkiksi 1940-luvun suomalaiset olisivat tämänkin tapauksen jollakin aikakoneella päässeet näkemään, olisi varmaan poteroista noussut valkoisia lippuja, lentänyt rynkyt ryssille ja kuulunut huuto: "Just joo, vitut!" Itsenäisen maan puolustaminen olisi varmaan loppunut sillä sekunnilla. Sama kai se minkä tyrannian kontrolloitavana sitä on. Stalin vai höösärit, valitse sinä.

Mieleni ei vaan yksinkertaisesti voi ymmärtää tällaista höösäyksen vimmaa. Toiset tanttaperseet paukuttavat rumpuja lähiruoan puolesta ja jaksavat jauhaa teollisen ruokamössön loputtomasta pahuudesta. Sitten toiset jäykistyvät kauhusta jos joku tarjoaa itse poimittuja omenoita? Tosin syötettiinhän Lumikillekin jotain paskaomenaa ja se taisi kuolla. Ei ole kiva kuolla.

Ensinnäkin, minkälainen vitun apina veisi oman lapsen päiväkotiin maasta kerättyjä paskaisia omenoita? Ehkä kyseinen äiti halusi myrkyttää siis omankin lapsensa? Seems logical.

Höösäilypaska laskeutui tälläkin kertaa ruohonjuuritasolle sillä ihme kyllä millään vittuiluvirastolla ei tällä kertaa ollut asian kanssa tekemistä. Jopa Joensuun terveyshöösäreiden päällikkö Jaana Valkama oli sitä mieltä ettei tässä asiassa ole varsinaista riskiä. Älä saatana?

Taiteilijan näkemys myyräkuumeen kukinnosta syksyisessä Suomessa.

1 kommentti:

  1. Unohdit mainita jutussa että: "Ainahan toki omena voi pudota kerääjänsä päähän, mikä on tietenkin riski sekin." :DD

    VastaaPoista