Höösipumppu

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Veropetturit

VIINARALLI = VEROPETOS. Olemme päässeet viinakeskustelussa jo niinkin pitkälle että jopa sosiaali- ja terveysministeriön hallitusneuvos Ismo Tuominenkin on herännyt. Hän pitää huolen että sosiaali- ja terveysministeriössä ei lopu klemmarit kesken.

Klemmareita on riittävästi koska aikaa jäi myös mussuttamiselle. Täytyy myöntää että ajankohta ei voisi olla taktisempi. Jatkuvat alkoholiveron korotukset ajavat suomalaiset yhä sankemmin joukoin hakemaan viinansa Virosta.

Nyt kun höösääjät saivat tahtonsa läpi viinaveron seuraavasta korotuksesta, kauhisteluministeriön sanansaattajan onkin hyvä hetki lätistä ja leimata kaikki kansalaiset veropettureiksi. Vittu mitä touhua.

Samainen kilipää hehkuttaa nyt valveutuneet kansalaiset toistensa kimppuun:

"Ismo Tuominen ehdottaa, että ihmiset ilmoittaisivat aktiivisesti poliisille tai verottajalle tuontialkoholin myynnistä työpaikoilla ja muissa yhteisöissä. Tuominen muistuttaa, että törkeän veropetoksen vanhentumisaika on kymmenen vuotta, joten lainvastaisen toiminnan paljastamiseen on hyvin aikaa."

Ei taida olla vaikea kuvitella mitä tapahtuu kun keskuudessamme elävät kauhistelijat pääsevät lukemaan tämän paskapään juttuja. Kesähäät muuttuvat veronkiertofestivaaleiksi ja kolmasosa suomalaisista muuttuu talousrikollisiksi.

Tästä hallitusneuvos Ismo Tuomisesta huomaa kyllä että hän on mies paikallaan saamaan höösääjät ja kauhistelijat samaan veneeseen. Hän vertaa Tallinnan reissuja harmaaseen talouteen. Voi jumpe. Nerokasta lietsomista!

Nyt jumalauta porukalla kitkemään harmaata taloutta ja estämään se viinan tuonti muualta!


Kieltäytymällä maksamasta maailman kalleimmasta alkoholista ja ostamalla EU:n keskiarvon hintaista alkoholia, olet vittu verorikollinen.


Lässynlää. Koska minä en, et sinäkään. Lällällää. T: ISMO

1 kommentti:

  1. "Ihmiset eivät tajua, millaisen riskin he ottavat, kun he tuovat suuria määriä kaljaa ja viinaa ja kauppaavat sitä millä tavalla tahansa."
    Siin' on meillä ylipalkattu KRP:n agentti. :)

    VastaaPoista