Höösipumppu

torstai 26. syyskuuta 2013

Raivoa Kruununhaassa

KRUUNUNHAKA ja mielen pahoitus. Sillä oli eilinen kauhistelun riemuvoitto saavutettu. Tämä saman tekstin kerkesinkin avautua jo Facebuukkiin mutta tyrkätään tännekin koska mikäli statistiikkaan on uskominen, vain kolmasosa tämän törkypaskan lukijoista löytää tänne naamakirjan kautta.

Hesarin kaupunkitoimittaja järkyttyi kävellessään Helsingin Kruununhaassa. Mikä oikeus ihmisillä on polttaa yhtään mitään takoissaan?

Höösipumpun järkytysosastolla puolestaan järkytyttiin koko tämän jutun paskuudesta. Avataas juttua hieman:

- Asut ilmeisesti Kruununhaassa. VITTU KESKELLÄ EUROOPPALAISTA PÄÄKAUPUNKIA JA VINGUT JOSTAKIN PIENHIUKKASISTA. MUUTA VITTU MAALLE! Tai ees Vantaalle..

- Et taatusti edes tiedä mikä helvetti pienhiukkanen edes on. Se nyt vaan pelottaa.

- Et taatusti ole myöskään tutustunut aiheeseen mistään muualta kuin THL:n tekemästä WHO-raportin lyhennelmästä missä kerrotaan 1000-2000 suomalaisen kuolevan pienhiukkasiin vuosittain. Luvut sisältää kaikki valmiiksi sairaat vanhukset. Mietippä mitä paskaa nämä yli 80-vuotiaat stadilaiset on jo nuorena vedelly keuhkoon? Vittu asbestia vedelty aamupuurossakin.

- Takkojen tarkkaa osuuttahan "hiukkaskuolemista" et voi tietää koska kukaan ei tiedä.

- Kruununhaassa kolmioasuntojen hinnat lähtee siitä 500 tonnista ylöspäin. Ja kaksionkin saa myydyksi 350 tonnilla. Sinulla on siis massia muuttaa ihan mihin vittuun tahansa Suomessa, sen sijaan että itkisit jo ovella kolkuttavaa kuolemaasi syyttämällä klapien polttoa.

- Niin kauan kun meillä verotetaan autoilua niin kestämättömän ankarasti että minä joudun ajamaan vanhalla paskalla papupommilla vain sen vuoksi, minä poltan just tasan niin monta klapia kun kerkeen niitä takkaan kantaa.

Aivan turha jeesustella kuinka puunpoltto on 1800-luvun hommia. Uskallan jopa veikata että 80-90 -luvun rivineloset autoissa, mitä jopa teillä siellä Kruununhaassa liikkuu, vastaa aika vitun montaa takkaa.


Tietopommi: Suuri osa Suomen pienhiukkasista kulkeutuu aivan jostain muualta kuin Suomesta. Niitä on vaikea kohdentaa ja mitata, mutta esim vuodelta 2002 löytyy raportti, jonka mukaan pelkästään virolaiset tuotantolaitokset puksauttivat Helsinkiin yli 5-kertaisen määrän hiukkasia keskiarvoon nähden. Niin että siitä sitten kiusaamaan takan lämmittäjiä.

1 kommentti:

  1. Bensiiniautoissa ei pienhiukkasia synny, mutta dieseleissä syntyy, uusissakin!
    - Joten haistakaa vittu ja -> saunaan!

    VastaaPoista