Höösipumppu

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Veroperseilyä

Jälleen oltaisiin aiheen ytimessä: Alkoholipolitiikka, mitä vittua? Iltapaskat ja muun muassa Uusi Suomi uutisoi tästä huikeasta viinaveron korotuksiin liittyvästä torjuntavoitosta. Alkoholiveroa korotetaan vain puolet aiotusta! WOOW!

Tämä mahtava päätös tuntuu kuin joulun alennusmyynniltä, mutta tosiasiassahan se on silti edelleen vain yksi kusiaivoinen ja höösäävä kiristys, jolla kaadetaan lisää veroeuroja virolaisten kirstuihin. Jos olisin virolainen valtiovarainministeri niin tanssisin tälläkin hetkellä Macarenaa kultaketjut kaulassa ja ihan vaan siksi koska lahden takana pohjoisnaapurina on todellisuudesta irtaantunut konkurssikypsä höösityrannia.

Otteita virolaisen rahakirstun haltijan päiväkirjasta:

"Kelatkaa mitä ämpäripäitä tuossa pohjoisessa! Ensin ne duunaa itse kaljansa, kärrää ne tänne, ja me myydään ne niille takaisin ihan vitullisella profitilla! Seteleitä tulee ovista ja ikkunoista, ja meidän Tallinna vaan rakentuu kuin itsestään näiden pohjoisen sössöttäjien rahoilla.

Ollaan tuossa pressan kanssa aina iltaisin saatu repeillä kun nuo juopot paskamahat kärrää suomalaista kaljaa takaisin kotiinsa. Ja me saadaan siitä siis ihan vitusti massia. Hahaha! Sama kun kävisi kaupassa ostoksilla, maksaisi ne ja veisi takaisin kaupan hyllyyn. :D

Nyt ne muuten korottaa entisestään veroa, mietittiin ministeriössä että josko tekisi Suomen viinaveron korotuspäivistä ihan vaikka liputuspäiviä. Jokainen niiden korottama pinna on varmaan kaks pinnaa meijän BKT:seen, vittu kelatkaa! Hahaha!

Siksihän meijän vanha valtionvarainministeri onkin Tallinkilla duunissa että saadaan pumpattua ihan saatanasti laivoja tohon lahdelle. Itseasiassa niiden urpojen alkoholipolitiikan aikaansaama viinarallihan mahdollisti sen että voitiin ostaa se Siljakin vittuun niiltä. :D

Kaiken lisäksi mä kuulin tuolta suurlähettiläältä että niiden alkoholipäätökset perustuu joidenkin helvetin sosiaalitanttojen päätöksiin! :D Ja ne selvittää tuontirallia jollain vitun kyselytutkimuksilla! En eka uskonut mutta totta se on! Lisäksi siellä on porukkaa, jotka pitää 500 ihmisen otannalla tehtyjä kyselytutkimuksia ihan pätevinä. Hhahah! Miten tosta Suomijengistä tuli edes teollisuusvaltio? Ei juma mikä mesta!"

Aivar "massimees" Ehmja-Turvalepa
Eesti-kirstun valtijasmees

4 kommenttia:

  1. Kaippa sitä pitäisi suomalaisten lopettaa olemasta juoppoja paskamahoja sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...Ja tähän paras keino on kotijuopottelun ja tilastoimattoman viinankulutuksen lisääminen veronkorotuksilla ja ravintola-alaa kiusaamalla.

      Poista
  2. Ilmeeni kun kävin tarkistamassa Tallink-rahandusminister-yhteyksiä niin löysin ei vain yhden, vaan kaksi yhteyttä. Kokeilkaapa tarkistaa itse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä. Tallinkin management boardissa on itseasiassa puolet ollut Viron valtiovarainministeriössä. :D Eli kolme kuudesta

      Poista