Höösipumppu

tiistai 19. marraskuuta 2013

Tullimme kumma

SUOMEN TULLI. Viikko startattiin huikealla tullin ja poliisin yhteisoperaatiolla, jolla saatiin haettua juhlista kaljat pois. Viljakkalan yrittäjien juhliin pärähti neljä autollista tullimiehiä ja poliisit koska heillä oli Virosta ostettua olutta. Neljä koppaa. Ainiin, ja kaksi viinipulloa. MITÄ HELVETTIÄ? Voi jeesus sentään. Uutinen yllättäen Iltapaskassa.

Oluen osalta Suomen valtion verotappiot olisivat olleet olutveron osalta seuraavanlaiset:

4kpl * 24tlk / 3 = 32 litraa * 1,41€/l (lähde)
= 45,12 EUROA.

ALLE VIISI VITUN KYMPPIÄ! Hyvää työtä pojat sillä harmaa talous aiheuttaa kuitenkin muun muassa mustaa tulevaisuutta. Tosi juttu, jepariautoissakin lukee niin! Tullin ylivittuilija Esavesamies kertoo etteivät he tienneet paljonko juomaa oli ratsattavana ja että siksi he varautuivat ilonpilaamiseen kokonaisella paskapäiden divisioonalla.

Hetkinen.. Eli onko ylivittuilijan käsityksen mukaan jotenkin perustellumpaa rynniä juhlapaikalle isolla laumalla läähättämään kun ei edes tiedä mitä siellä on? Itseasiassa se kuulostaa vielä ronskimmin paskalle. "Emme tienneet mitä mennään takavarikoimaan, kunhan vaan mentiin. Ja koko vitun jengillä." Just joo.

Entistä paskempaa koko touhusta tekee se että kaikki olisi ollut ok jos joku juhlijoista olisi hiffannut tunnustaa juomat omakseen. Mutta kun tullin Haluatko Kuivasuuksi -pelin johtava kusiaivo esittää kysymyksen niin PRÄÄT! VÄÄRÄ VITUN VASTAUS! LÄLLÄLLÄÄ KAIKKI KALJAT TÄNNE! Ei saatana mitä touhua.

Ehkä eniten kuitenkin vituttaa se että tällaiseen ihan uskomattoman tyhjänpäiväiseen paskaan lässytykseen edes käytetään resursseja. Noilla veromenetyksillä ei tankata edes yhtä vitun tullin Volkkaria. Maailmanpelastus -operaatiossa niitä oli kuitenkin neljä.

Baltian toppahousut kävelee länsisataman avoimista ovista sisään ja samaan aikaan tulli raidaa jotain vitun yrittäjäjuhlia sisämaassa siksi että meillä itsellämme on maailman persein alkoholipolitiikka. ELÄKÖÖN HYVINVOINTI !

3 kommenttia:

  1. http://www.tulli.fi/fi/yrityksille/verotus/valmisteverotettavat/alkoholi/ Oilsi oikeampi lähde. On viel snadisti vähemmän

    VastaaPoista
  2. Quote
    "harmaa talous aiheuttaa kuitenkin muun muassa mustaa tulevaisuutta"
    Eli meinaako ne että meininki vaihtuu viinasta ihmisten salakuljetukseen Afrikasta?

    =S

    L Z R

    VastaaPoista