Höösipumppu

perjantai 15. marraskuuta 2013

Tupakkapolitiikan terveysterroristiryhmä

TUPAKKAPOLITIIKAN KEHITTÄMISTYÖRYHMÄ rojauttaa taas aimolastillisen paskaa niin päättäjien kuin kansalaistenkin päälle. KAKKAA. Ja kyllä savuttomia ihmisiä naurattaa. Eihän tämä heitä koske. Mutta naurakaapa vittu sille että nuuhkitte tupakansavua vielä pitkään mikäli uudet korvaavat nikotiinituotteet määrätään paskalle maistuviksi reseptilääkkeiksi.

Tällaiset ihmeelliset työryhmät provosoi ainakin meikäläistä aloittamaan tupakointi uudestaan. Ihan pelkästään kiukun ja kapinahengen nimessä tekisi mieli tuupata jollain Marlboron röökikompuralla savupatjaa keuhkoon niin että äly lähtee.

Kaikkea sössötystä tässä on aiheesta saanut vuosien varrella lukea mutta nyt kun äläpälä-jengin paskat ehdotukset alkavat rajoittaa taidettakin niin perseeni alkaa väkisinkin halkeilemaan hallitsemattomasti. Tupakkasössöttäjien mielestä esimerkiksi elokuvan juoneen sidottu tupakkatuote pitäisi saada kieltoon keinolla millä hyvänsä. MITÄ - VITUN - VITUN - VITTUA? Samallako logiikalla kieltoon elokuvat, joissa esitetään alkoholismia ja huumeriippuvuutta? Päätetääs näin niin kaikki Samuli Edelmannin leffat lakkaa olemasta.

Yksi juttu mikä hämmästyttää oikein toden teolla on se että luuleeko tuo terroristiryhmä ihan oikeasti saavuttavansa jotain konkreettista esimerkiksi tupakointituotteista varoittavilla tarroilla jossakin vitun DVD:n takakannessa?

Höösipumpun lukijat linkkasivat tänään ahkerasti Iltapaskan juttua tupakoivista muumeista. Vaikka ämpäripääkerhon päällikkötantta väittää "etteivät he tarkoittaneet" kohdistaa huippuideoitaan juuri esimerkiksi Muumeihin, kertoo se lähinnä siitä että ehdotuksia on vaan läiskitty paperille kiimaisesti läähättäen, yhtään mitään enempää funtsimatta.

Sitäpaitsi, onko sillä mitään väliä vetääkö muumit röökiä kun eihän niillä ole edes persereikiä. JA JOS NIILLÄ EI OLE PERSEREIKÄÄ, MITEN VOI MIKÄÄN HULLUISTA KOOTTU TYÖRYHMÄ VÄITTÄÄ ETTÄ RÖÖKI ON MUUMEILLE PAHASTA? Jos on olemassa otus ilman persereikää, yhtälailla tupakalla voikin olla sen terveydelle vain positiivisia vaikutuksia! Tarkkuutta niihin linjauksiin ja jättäkää muumit rauhaan saatana.

En ylipäänsä ymmärrä mikä helvetin vimma meikäläisillä on olla "edelläkävijöitä." Esimerkiksi tämä samojen ämpäripäiden tavoite savuttomasta Suomesta 2030. Aivoton Suomi 2030 sopisi ehkä paremmin. Tupakoinnin kieltäminen sairaaloissa oli hyvä juttu. Tupakoinnin kieltäminen ravintoloissa oli hyvä juttu (tai ainakin perusteltu). Mutta kelatkaa nyt helvetti jos ruvetaan kieltämään jotain elokuvia alaikäisiltä sen vuoksi että niissä esiintyy tupakka. Silloin ollaan menossa yhä syvemmälle höösimetsään ja kovaa. 

Monen mielestä Tuntematon Sotilas kuuluu yleissivistykseen. Kuinka upeaa olisikaan hössöttää se K18-elokuvaksi? Kirjastakin voisi olla kaksi eri versiota. Tavallinen ja sensuroitu versio lapsille. Sensuroidussa versiossa alikersantti Hietanen tuhoaa vihollisen panssarivaunun telamiinalla ja kaivaa sen jälkeen pari Nicoretteä taskusta. Tai vittu vaikka banaaneja jos kaikki nikotiinituotteet alkaa ahdistaa.

Linkkejä terveysterroristityöryhmän järjenkäyttöjulistukseen liittyen:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288620775401.html
http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/suomi_tupakointi_tyoryhma-11597
http://www.suomenash.fi/binary/file/-/id/1/fid/725
http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi/uutinen?id=34736

1 kommentti:

  1. Rakastan anti-tupakka-lahkolaisten ärsyttämistä, harrastan tupakoitikieltoalueella tupakointia ihan vaan sen takia että se kyltti on siinä.

    Aktiivista kapinointia! =D

    Juma se fiilis ku joku marimekkolätsään ja tekokissanturkis Versmätchä laukulla aseistettu daami tiirailee ärsyyntyneesti kun polttelee röökiä väärässä paikassa.
    Suosittelen kokeilemista, se kohottaa potenssia ja sexxuaalista hyvinvointia!

    Siis jollain lailla pakko sanoa että en usko Savuton Suomi 2030 teoriaa, se on vähän kuin historialliset "Happo-sateet" jotka piirittivät maailmaa 60-70 luvulla, ne ovat kadonneet.
    Lipposen PAAVO (lat murhees mennees huom, mieshenkilö - tunnistaa bassoäänestä - naislipponen lat jakatys jumalautus - tunnistaa yleisesti ärsyttävästä ulkonäöstään ja viljelee vitutusta ympärilleen. pesintäalueet, kukkatäti kahvilat ja Kristilliset temppelit)

    Juu PAAVO sanoi valtakautenaan "Suomi tulee olevan savuton vuonna 2014"
    Hups, huti meni =D

    Eli lykka till vaan, tosin positiivinen asia on että todennäköisesti siinä vaiheessa kun tupakka on kielletty kannabis on laillistettu XD

    L Z R

    VastaaPoista