Höösipumppu

maanantai 9. joulukuuta 2013

No on sulla otsalamppuu

OTSALAMPPUROSVO. Yleispaska uutisoi otsalamppurosvon ansaitsemasta rikesakosta. Sakko kirjattiin holtittomasta polkupyöräilystä jossain päin Etelä-Suomea. Fillaristi ajoi otsalampun kanssa polkupyörää ja osoitti näin vakavaa piittaamattomuutta yhteisiä pelisääntöjä kohtaan. Juuri niitä yksinkertaisia ja maanläheisiä sääntöjä.

Kuten monilla muillakin viranomaisilla, myös poliisilla, on aina välillä niitä vitun teemaviikkoja. Viikkojen tarkoituksena on härnätä muutenkin arkeensa kyllästyneitä ihmisiä. Milloin härnätään jostain huomioliiveistä, milloin polkupyöräkypäristä jne. Aina pitäisi löytyä joku ledivaloilla vilkkuva Raamattu tarakalta, jotta selviää turvallisesti elämästä. Pääasia että saadaan sössönsöö kansalaisille selväksi. Onhan joku saatanan suomalainen ledilamppuongelma ihan maailmankin mittakaavassa vakava uhka. Kaikelle.

Yleispaskahan uutisoi aiemmin marraskuussa kuinka pimeän aikana sattuu eniten kevyen liikenteen onnettomuuksia. Tärkeää dataa saatiin tästäkin uutisesta. Voi helvetti, kiitos vaan tiedosta. Tälläkin hetkellä ulkona on synkempää kuin Trafin kivinaamakokouksissa niin kai siellä nyt jengi hyppii autojen alle. On niin synkkää ettei ole muutakaan tekemistä kun hortoilla kännipäissään pimeässä. Kai siinä nyt joskus melumajakkavarusteet unohtuu kotiin kovemmaltakin tekijältä.

Uutisessa sössötetään heijastimien ja valojen tärkeyttä. On oltava valoa ja liiviä ettei kuole kun jää auton alle. Olisikin siis hyvä että rankkua jaettaisiin enemmän ja ankarammin. Komisario kertoo uutisessa että kansalaisten tulisi tietää että valotta ajo on rangaistavaa. Jep. Onneksi tässä otsalamppuanarkistin tapauksessa myös valon kanssa ajo osoittautui rangaistavaksi. Ihan vaan varmuuden vuoksi. Valopäänä ajo on kiellettyä. Valopäiden tehtävä on keksiä meille sääntöjä, ei ajaa konkeleilla.

Mitä jos ledilampulla ajanut terroristi olisi laittanut äkkiä nippusiteellä tai klemmarilla päänsä kiinni fillarin sarviin? Ajaisi sitten pää melkein perseessä riippuen miten konkelin päälle taittuu, olisi viisaan näköistä ja sallittua. Tai mistä vitusta minä tiedän.

Muistakaa nyt hulttiot että se lamppu sijoitetaan 30-130cm korkeuteen! Ja se saa emittoida vain valkoista tai vaaleankeltaista valoa. Huolestuttavaa on se, että monet ledivalaisimet emittoivat vaaleansinistä valoa. Ne ovat määräysten vastaisia.

Olisikohan poliisilla samanlaisia keräyspäiviä kuin esimerkiksi aseiden kanssa, jolloin vaaleansinistä valoa emittoivia fillarilamppuja voisi tuoda takavarikoitavaksi ilman kahden kympin vittuilusakkoa?

Terveisin
Höösipumpun ledilamppuradikaali

1 kommentti:

  1. Mietityttää sekin että kuten uutisessa sanotaan, yleensä annetaan vaan huomautus ja neuvotaan ostamaan se lamppu. Mutta nyt kun tämä superrikollinen oli kuitenkin selvästi yrittänyt, eli lamppu oli mukana vaikkei ihan säännösten mukainen ollutkaan, niin miksi silti annettiin sakko eikä huomautusta?

    VastaaPoista